top of page
  • Foto van schrijverWe Build Bridges

Human Mobility Group gaat verder als We Build Bridges

Human Mobilty Group gaat verder als We Build Bridges. De afgelopen jaren is de organisatie gegroeid naar een netwerk van spreekwoordelijke Bruggenbouwers die geloven dat elkaars talenten duurzaam benutten en inzetten de sleutel tot succes is voor mensen, teams en organisaties. Daarom biedt We Build Bridges oplossingen op het gebied van Talent Management, Project Management en Programma management, zodat organisaties succesvol kunnen veranderen en medewerkers talentgericht kunnen ontwikkelen. Oftewel: “Bridging the gap between today and tomorrow”.


Als netwerk van professionals met uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven werkt We Build Bridges samen om verbinding te brengen tussen mens en organisatie, nu en in de toekomst, waarbij leren en innoveren centraal staan. We Build Brdiges streeft ernaar een hoge kwaliteit advies, (maatwerk) training, coaching, en/of ondersteuning te leveren om een bijdrage te realiseren aan de business performance van organisaties op vlakken als individuele groei, duurzame organisatieontwikkeling, vernieuwing en verandering.


We Build Bridges is zowel een sparringpartner voor directies in verschillende branches, als een aanbieder van individuele maatwerkprogramma’s van A tot Z, voor monteurs tot verkopers, tot managers en directieleden. De kennis en ervaring in diverse branches kenmerkt de expertise van de professionals van We Build Bridges.


Philippe van der Wal, Managing Director van We Build Bridges:

“Wij hebben de ambitie altijd een hoge kwaliteit advies, coaching, training, en/of ondersteuning te leveren. Meer en meer worden we hierin gezien als bruggenbouwers, verbinders, tussen individuen, teams en organisaties, en zo zien we onszelf ook. De naamsverandering was dus een logische stap.


Met een nieuwe scherpe focus blijven we oplossingen bieden die bijdragen aan het verbeteren van de business performance. Succesvol veranderen en talentgericht ontwikkelen van medewerkers staan centraal. We zijn al ruim 15 jaar internationaal actief op het gebied van Talentmanagement, Project support en Programma management en dat blijven we!”


Ons project team staat altijd klaar om je telefonisch te woord te staan via 085-4895010.70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Een succesvol project valt of staat met projectmanagement. Je hebt een fantastisch idee bedacht, hebt een go gekregen voor het project, en nu? Een budgetoverschrijding, onvrede over de kwaliteit en ti

Verkopen van producten verandert in hoog tempo doordat consumenten steeds meer webshops gebruiken. Een consument komt dus ook met een andere reden naar de winkel. Dat vraagt andere competenties en vaa

bottom of page