• We Build Bridges

Hoe fit is uw team?

Om betere teamprestaties neer te zetten voor nu en in de toekomst en concurrenten voor te blijven is het belangrijk om optimaal inzicht te hebben in wat prestaties van een team drijft, waar de valkuilen liggen en waar ontwikkelen nuttig is. Hieronder is in enkele stappen uitgelegd hoe we dit inzicht kunnen realiseren.


Talenten en potentieel

Allereerst moeten talenten en drijfveren in beeld worden gebracht zodat we weten wat een werknemer motiveert in zijn/haar activiteiten.


Competenties

Met inzicht in talenten en drijfveren kunnen we inzicht krijgen in het ontwikkelpotentieel van 53 competenties. Dit is van invloed op in hoeverre iemand aanleg heeft om een bepaalde competentie te ontwikkelen.


Leadership or followship

Wat is de beste leiderschapsstijl voor uw team? Om inzicht te krijgen in de wijze waarop een team gecoacht/aangestuurd wordt maken we ook een analyse van de manager/leidinggevende. Dit geeft ook inzicht in de benodigde inspanningen wat betreft verdere leiderschapsontwikkeling.


Teamanalyse

Van talent naar performance: aan welke elementen kun je werken? We maken een analyse van het profiel van alle teamleden en de manager bij elkaar. Hierin zien we o.a. waar het team goed in is, wat de valkuilen zijn en of er aanpassingen nodig zijn in de leidinggevende stijl.


Big data verrijking

Om de teamtalenten en -valkuilen te koppelen aan prestaties verzamelen we date vanuit bijvoorbeeld KPI’s. Uit deze koppeling kunnen we conclusies trekken over welke training nodig is op welk gebied.

7 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

7 competenties van een verkoper voor het beste resultaat

Verkopen van producten verandert in hoog tempo doordat consumenten steeds meer webshops gebruiken. Een consument komt dus ook met een andere reden naar de winkel. Dat vraagt andere competenties en vaa

Human Mobility Group gaat verder als We Build Bridges

Human Mobilty Group gaat verder als We Build Bridges. De afgelopen jaren is de organisatie gegroeid naar een netwerk van spreekwoordelijke Bruggenbouwers die geloven dat elkaars talenten duurzaam benu