top of page
  • Foto van schrijverWe build Bridges

Bedrijfskundige praktijkervaring opdoen tijdens een stage bij We Build Bridges

5 maanden was Lotte van de Put bij We Build Bridges betrokken bij het organiseren van assessments en het opzetten van marketing en communicatie uitingen. Lotte over haar ervaring tijdens de stage bij We Build Bridges:


“Op dit moment volg ik de opleiding Bedrijfskunde aan Hogeschool Avans te Breda. Momenteel zit ik in mijn derde leerjaar. Het bedrijf We Build Bridges (voorheen Human Mobility Group) was nog geheel nieuw voor mij en het was ook mijn eerste ervaring met het lopen van een stage. Na het volgen van een minor Social Marketing was het in het begin best een hele kluif om hele dagen, van 9 tot half 6, te werken. Al snel leerde ik het bedrijf beter kennen, wat mogelijk was door het vertrouwen dat al vanaf dag 1 aanwezig was.


De afwisseling die geboden werd tijdens mijn stage heeft ervoor gezorgd dat ik veel van het bedrijf heb kunnen zien. Van het ondersteunen van assessments, begeleiden van trainingen tot het maken van blogs. Daarnaast ben ik bijgesprongen waar nodig, zo was er eigenlijk altijd wel iets te doen. In mijn stageperiode heb ik, zoals hierboven te lezen, veel bedrijfservaring op kunnen doen, maar binnen de organisatie heb ik ook persoonlijke stappen gemaakt. Ik ben erg dankbaar dat ik aan de hand van de TMA-analyse heb kunnen zien wat mijn talenten en leerpunten zijn. Ik heb persoonlijke ontwikkelingen mogen doormaken, wat mede door de omgeving en collega’s mogelijk was.


De omgeving binnen We Build Bridges is een echte leeromgeving, waar fouten maken mogelijk is, hulp vragen wordt gestimuleerd en samenwerken als een van de belangrijkste factor binnen het team wordt gezien. Binnen We Build Bridges wordt gekeken naar wat het beste aansluit bij de persoon, er wordt gewerkt met talenten en ontwikkelpotentieel. Dit zorgt ervoor dat je als persoon binnen de organisatie volledig tot je recht komt.


Ook de collega’s binnen We Build Bridges hebben een grote bijdrage aan de sfeer binnen de organisatie. Er wordt oprechte interesse getoond. Natuurlijk als het gaat over de taken waar je op dat moment mee bezig bent, maar ook hoe je de toekomst ziet. Ze denken mee wat passend zou kunnen zijn voor jou. Zowel voor nu als voor later.


Na 20 weken meegedraaid te hebben kan ik zeggen dat ik terugkijk op een leuke maar vooral leerzame periode. Ik heb praktijkervaring opgedaan die ik niet zomaar zal vergeten, in de positieve zin van het woord. Ik heb de samenwerking en de omgeving als zeer prettig ervaren.


Ik wil iedereen van We Build Bridges bedanken voor de leuke tijd en de goede begeleiding!”


106 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Verkopen van producten verandert in hoog tempo doordat consumenten steeds meer webshops gebruiken. Een consument komt dus ook met een andere reden naar de winkel. Dat vraagt andere competenties en vaa

Human Mobilty Group gaat verder als We Build Bridges. De afgelopen jaren is de organisatie gegroeid naar een netwerk van spreekwoordelijke Bruggenbouwers die geloven dat elkaars talenten duurzaam benu

bottom of page