top of page
  • Foto van schrijverWe Build Bridges

5 belangrijke competenties voor een goede samenwerking

1. Assertiviteit

Om goed samen te werken is het belangrijk dat je je eigen standpunten op een heldere en effectieve manier overbrengt, zonder daarmee de relatie met de ander te schaden.


2. Luisteren

Luister goed naar de ideeën van anderen en complimenteer hen hier mee.


3. Flexibiliteit

Flexibiliteit komt van pas wanneer zaken niet gaan zoals jij dacht of wilt. Iedereen zal op bepaalde punten moeten geven en nemen. Je moet bereid zijn dit te doen, wil je de samenwerking laten slagen.


4. Verantwoordelijkheid

Om samen te werken heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden. Kom deze dan ook na, zodat dit een positief effect heeft op de samenwerking.


5. Plannen en organiseren

Ook plannen en organiseren is belangrijk voor een goede samenwerking. Zorg dat deadlines worden gehaald, zodat dit niet de samenwerking verstoord.

1.279 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Verkopen van producten verandert in hoog tempo doordat consumenten steeds meer webshops gebruiken. Een consument komt dus ook met een andere reden naar de winkel. Dat vraagt andere competenties en vaa

Human Mobilty Group gaat verder als We Build Bridges. De afgelopen jaren is de organisatie gegroeid naar een netwerk van spreekwoordelijke Bruggenbouwers die geloven dat elkaars talenten duurzaam benu

bottom of page